Δήμαρχος Στροβόλου: Μετά τις εκλογές θα συζητηθεί το θέμα για τα περίπτερα

11:05 30/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

 Η πρόκληση από το Σύνδεσμο Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης (περίπτερα)  για απόσυρση των υποθέσεων από το δικαστήριο πριν τις εκλογές, πρακτικά δεν  μπορεί να βρει ανταπόκριση, γιατί πρόκειται για απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου και μόνο το ίδιο μπορεί να αποφασίσει να την ανακαλέσει, δήλωσε ο  Δήμαρχος Στροβόλου Σάββας Ηλιοφώτου.

Σε απαντητική επιστολή του προς το Σύνδεσμο Καταστημάτων Διαρκούς  Εξυπηρέτησης, ο κ. Ηλιοφώτου είπε

ότι λόγω εκλογών το Συμβούλιο δεν  συνεδριάζει, προσθέτοντας ότι στην απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο είχε όρο  για μη απόσυρση υποθέσεων από το δικαστήριο, εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση.

Όσοι ψευδώς ισχυρίζονται ότι η λήψη νομικών μέτρων είναι απόφαση του Δημάρχου μόνο, και προσπαθούν να εκβιάσουν λόγω εκλογών για την απόσυρση των υποθέσεων από το δικαστήριο, κάνουν τη χειρότερη υπηρεσία στον τόπο και στους εαυτούς τους, είπε ο κ. Ηλιοφώτου, προσθέτοντας ότι όλα τα επαγγελματικά υποστατικά μεγάλα και μικρά, πρέπει σιγά – σιγά να μεταβούν στη νομιμότητα και προς τούτο η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα περίπτερα, αποτελεί θετικό προηγούμενο.

Ανεξάρτητα από την όποια αντίδραση του Συνδέσμου Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης, είπε, ισχύει η δημόσια δέσμευση του για συνεργασία για αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε μετά τις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα