Δωρεά 1000 ευρώ στο σωματείο «Μάνα» της Λάρνακας από την Τ/κ συγγραφέα Λεϊλά Κιράλπ

17:02 24/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το ποσό των 1000 ευρώ θα δωρίσει το απόγευμα η Τ/κ συγγραφέας Λεϊλά Κιράλπ στο σωματείο «Μάνα» στη Λάρνακα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κ. Κιράλπ είχε δώσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα παλαιότερα και είχε αναφέρει πως η δωρεά θα γινόταν στα γραφεία της ΠΕΟ, σήμερα στις 6 το απόγευμα. Το ποσό προέρχεται από την πώληση 100 βιβλίων της.

Η Λεϊλά είχε δηλώσει πως αυτό που έμαθε στη ζωή της είναι ότι η μοίρα των Κυπρίων είναι κοινή. «Εάν ο ένας χάνει, ο άλλος δεν μπορεί να κερδίζει».Είχε θυμηθεί πως

όταν άνοιξαν τα οδοφράγματα, Ε/κ φίλοι της την είχαν στηρίξει και τώρα οι Ε/κ αντιμετωπίζουν μια οικονομική κρίση που δεν είναι μόνο πρόβλημα των Ε/κ. Πρέπει και οι Τ/κ, συνέχισε, να δείξουν προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα και για όλα τα προβλήματα στην Κύπρο θα έπρεπε να ενδιαφέρονται όλοι οι Κύπρο.

Στις δηλώσεις που είχε κάνει στις 12 Απριλίου ο Τ/κ συγγραφέας είχε πως αισθανόταν χρέος της να κάνει κάτι για να βοηθήσει και θα πουλούσε 100 βιβλία της για να δώσει τα χρήματα σε οικογένεια Ε/κ που τα είχε ανάγκη. Είχε καλέσει δε τους Τ/κ να βοηθήσουν την ε/κ κοινότητα που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Η Λεϊλά Κιράλπ έχει γράφει δύο βιβλία, «Το χαμένο μας ουράνιο τόξο» και το «Υγρό λευκό μαντήλι» που μεταφράστηκε και στα ελληνικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα