Δύο σερ στηρίζουν το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ηνωμένου Βασιλείου-Κύπρου

20:15 20/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τα ονόματα του σερ Στέλιου Χατζηιωάννου και του σερ Χριστόφορου Πισσαρίδη προστέθηκαν στον κατάλογο των «Επίτιμων Ιδρυτικών Υποστηρικτών» του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ηνωμένου Βασιλείου-Κύπρου.

Η σύσταση του Συμβουλίου είχε ανακοινωθεί προ δεκαημέρου στο Λονδίνο από το Πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου Πήτερ Δρουσιώτη.

Ο κ. Δρουσιώτης εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι δύο από τους πλέον εξέχοντες Κυπρίους της Βρετανίας, ο ιδρυτής της easyJet

και ο Νομπελίστας οικονομολόγος του LSE πρόσθεσαν το όνομά τους σε αυτό του Υπάτου Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Ευριπίδη Ευρυβιάδη στη λίστα των Επίτιμων Ιδρυτικών Υποστηρικτών.

Το Συμβούλιο σκοπεύει να εντοπίζει και να προσκαλεί ανθρώπους διαφόρων ιδιοτήτων και με υψηλό προφίλ να συνδέουν το όνομά τους με την πρωτοβουλία ως «Επίτιμοι Υποστηρικτές» και «Πρέσβεις Καλής Θελήσεως» και να προωθούν το έργο του.

Σκοπός του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ηνωμένου Βασιλείου-Κύπρου είναι να λειτουργήσει ως όχημα για την προώθηση του διμερούς εμπορίου μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Κύπρου, για την ανάπτυξη βρετανοκυπριακών συνεργιών σε διάφορα πεδία, καθώς και για την ενθάρρυνση επενδύσεων προς το νησί.

Keywords
Τυχαία Θέματα