Εμπρησμός σε δικηγορικό γραφείο στη Λάρνακα

12:31 19/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εμπρησμός σε δικηγορικό γραφείο στη Λάρνακα σημειώθηκε το πρωί και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για τον εμπρησμό ενώ από τη φωτιά κάηκαν έγγραφα και έπιπλα ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «γύρω στις 07.30 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία από πολίτη ότι στον πρώτο όροφο συγκεκριμένου

υποστατικού παρά τον κυκλικό κόμβο του νέου ΓΣΖ υπήρχε φωτιά. Αμέσως έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια».

Πρόσθεσε ότι «από τη σκηνή λήφθηκαν ορισμένα τεκμήρια και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις και έρευνες προς διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ ο ιδιοκτήτης του υποστατικού ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε».

Ανέφερε ακόμα ότι “από τη φωτιά κάηκαν έγγραφα και έπιπλα του γραφείου ενώ προκλήθηκαν ζημιές στους τοίχους και το εσωτερικό του. Η αξία των ζημιών δεν έχει ακόμα υπολογιστεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα