Ευχές Προέδρων ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ προς ΑΠΟΕΛ

16:57 27/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα καλύτερα ευχήθηκαν στον ΑΠΟΕΛ ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Μάριος Καρογιάν, και εξέφρασαν την ελπίδα να έχει ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα και την Κύπρο.

Μιλώντας μετά από συνάντηση στα γραφεία του ΔΗΚΟ,

ο κ. Αναστασιάδης, σε δήλωσή του για τον αποψινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ΓΣΠ στη Λευκωσία για τα ημιτελικά του Champions League, ευχήθηκε τα καλύτερα στον ΑΠΟΕΛ, λέγοντας «όπως μέχρι σήμερα διέψευσε, ή αν θέλετε, δημιούργησε την άλλη διάσταση της ελπίδας, να επαναλάβει αυτό και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να νιώθουμε όλοι περήφανοι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο κ. Καρογιάν είπε «όλοι οι φίλαθλοι της Κύπρου σήμερα βρίσκονται στο πλευρά του ΑΠΟΕΛ. Ανεξαρτήτως τοποθέτησης σωματειακής. Εγώ μεγάλωσα ΑΕΛίστας όμως είμαι βέβαιος και οι ΑΕΛίστες αλλά και οι φίλαθλοι όλοι της Κύπρου είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ, όλοι επιθυμούμε και ευχόμαστε να κάνει αυτό που ήξερε και ξέρει, αυτό που έκανε περήφανη την Κύπρο και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου, και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται με την ομάδα θαύμα του Champions League. Ολόκαρδα, ευχόμαστε στον ΑΠΟΕΛ να έχει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και για την ένδοξη ιστορία του, αλλά και για την Κύπρο και για το ποδόσφαιρο της Κύπρου.

Ο κ. Καρογιάν κάλεσε τον ΑΠΟΕΛ να «παίξει χωρίς άγχος. Χωρίς άγχος γιατί αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε και αν παίξει χωρίς άγχος είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα για το ΑΠΟΕΛ και για την Κύπρο. Καλές επιτυχίες και ακόμη πιο μπροστά», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα