ΕΥΡΩΚΟ: “Η συλλογική διαβούλευση είναι μονόδρομος”

14:38 9/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Ευρωπαϊκό Κόμμα καλεί όλους, μακριά από λαϊκισμούς και προχειρότητες, να εργασθούν για να καταρτισθεί ένα σύμφωνο διάσωσης της κυπριακής οικονομίας με συμφωνημένα μέτρα και δράσεις, για τα οποία όλοι θα δεσμευθούν και θα εργασθούν προκειμένου να εφαρμοσθούν και να προταχθούν στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

Σε δηλώσεις του σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κόμματος Μιχάλης Γιωργάλλας, σχολιάζοντας δηλώσεις του Εκπροσώπου του ΑΚΕΛ για την οικονομία,

είπε πως “το ΑΚΕΛ, με τις σημερινές δηλώσεις του Εκπροσώπου του, ζητεί ενότητα για την οικονομία και την ίδια στιγμή ρίχνει λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης, με ξεκάθαρη πρόθεση να προκαλέσει αντεγκλήσεις”.

“Το ΑΚΕΛ, αντί να επιδιώκει τη σύγκρουση για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, θα έπρεπε ως κυβερνών κόμμα να προβληματισθεί από τη νέα υποβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Moody`s που μας βάζει ακόμα πιο βαθιά στον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της κρίσης”, είπε ο κ. Γιωργάλλας.

“Οι κυβερνώντες”, πρόσθεσε, “έχουν κλείσει τα μάτια και τα αυτιά τους και δεν βλέπουν και δεν ακούνε τις υποδείξεις και τις προτροπές ότι ο χρόνος εξαντλείται και τα περιθώρια για να επιτύχουμε ένα μνημόνιο με ευνοϊκούς όρους στενεύουν επικίνδυνα”.

“Η συλλογική διαβούλευση για την οικονομία είναι μονόδρομος”, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΡΩΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα