ΕΥΡΩΚΟ: Ο κεντρώος χώρος μπορεί να δώσει επιλογή νίκης στις Προεδρικές

15:02 2/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Πόλυς Παλλήκαρος με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην αυριανή συνάντηση των κομμάτων του κεντρώου χώρου, αναφέροντας την ανάγκη να έχει ο λαός ενώπιον του επιλογή νίκης.

Είπε ότι η αυριανή συνάντηση αποτελεί από μόνη της μια σημαντική εξέλιξη για τη συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων του ενδιάμεσου χώρου και της ευρύτερης κοινωνίας.

”Δηλώνουμε αισιόδοξοι ότι η κατάληξη της συνάντησης θα βρει τα κόμματα του κεντρώου χώρου πρόθυμα να συνεργαστούν για να δώσουν στον λαό μας μια

νικηφόρα επιλογή εξουσίας που θα βγάζει τον τόπο από τα σημερινά τραγικά αδιέξοδα”, πρόσθεσε.

Τα κόμματα του κέντρου, συνέχισε, μπορούν να συνομολογήσουν μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας που να ικανοποιεί τις επιθυμίες του λαού για αλλαγή πολιτικής και να προσφέρει προοπτική για την πατρίδα μας.

Όλοι μαζί μπορούμε, ανέφερε, να αναπτερώσουμε την ελπίδα του λαού μας και με τη βοήθεια του να καταστήσουμε την πρόταση του κέντρου επιλογή νίκης.

Ανέφερε ότι ο υποψήφιος, που θα είναι ο φορέας της εναλλακτικής πρότασης είναι σημαντικό στοιχείο της προσπάθειας.

”Η εξεύρεση του πρέπει να ακολουθήσει την επιδίωξη για σύνταξη κοινού προγράμματος των κομμάτων. Εμείς έχουμε χρέος έναντι του λαού και της πατρίδας να φέρουμε εις πέρας την αποστολή για κοινή πορεία στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, σημείωσε.

Είπε πως το ΕΥΡΩΚΟ προσέρχεται στη συνάντηση με διάθεση να εργαστεί παραγωγικά για την οικοδόμηση της συνεργασίας στον κεντρώο χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα