Εκπρόσωπος: Δεν υπάρχουν περιθώρια για κομματικές σκοπιμότητες

15:07 1/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι δραματικές ώρες που περνά ο τόπος δεν αφήνουν περιθώρια για συμπεριφορές που καθοδηγούνται από προπαγανδιστικές τάσεις και από κίνητρα κομματικών σκοπιμοτήτων, επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

Σημειώνει ότι, “ενώ όλοι οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες που κατέθεσαν μέχρι τώρα στην Ερευνητική Επιτροπή – ακόμη και Υπουργοί της προηγουμένης πενταετίας – έχουν σαφέστατα και με τεκμήρια

καταδείξει τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες της προηγούμενης διακυβέρνησης για την οικονομική τραγωδία που μαστίζει τον τόπο, εντούτοις το ΑΚΕΛ, δυστυχώς, επιμένει στον προπαγανδιστικό λόγο”.

“Κάποιοι επιτέλους ας αναγνώσουν τις σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης”, αναφέρει.

Προσθέτει ότι, “ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση επιμένουν σε κλίμα συναίνεσης και συλλογικότητας, δυστυχώς η αντιπολίτευση κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση”.

“Η προπαγάνδα ποτέ δεν αντιμετώπισε την αλήθεια. Ιστορικά ηττήθηκε κατά κράτος. Για αυτό εμείς προτείνουμε ψυχραιμία μέχρι τα τελικά πορίσματα της Ερευνητικής Επιτροπής”, αναφέρει ο κ. Στυλιανίδης.

Επίσης, επισημαίνει ότι “οι δραματικές ώρες που περνά ο τόπος δεν αφήνουν περιθώρια για συμπεριφορές που καθοδηγούνται από προπαγανδιστικές τάσεις και από κίνητρα κομματικών σκοπιμοτήτων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα