Έκρηξη βόμβας σε φορτηγό και πυρκαγιά σε ασθενοφόρα στη Λεμεσό

09:52 2/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έκρηξη βόμβας σε φορτηγό αυτοκίνητο και πυρκαγιά σε ασθενοφόρα σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε γύρω στις 02.25 τα ξημερώματα σε φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο δίπλα από την οικία του 30χρονου ιδιοκτήτη του στη Λεμεσό.

Η

Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέσβησε τη φωτιά που προκλήθηκε αλλά τα φορτηγό καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδια βόμβα, η οποία τοποθετήθηκε πάνω στον μπροστινό αριστερό τροχό.

Σε μια άλλη εξέλιξη, τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε δύο ασθενοφόρα που ήταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέσβησε τη φωτιά αλλά τα δύο ασθενοφόρα, τα οποία ανήκουν σε ιδιωτική εταιρεία, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λεμεσού συνεχίζει να διερευνά και τις δύο υποθέσεις.

Εξάλλου, γύρω στις 9.10 χθες βράδυ, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετέβησαν σε λυόμενο γραφείο στο Στρόβολο, στο οποίο είχε ξεσπάσει φωτιά και την κατέσβησαν.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη και περαιτέρω εξετάσεις στη σκηνή θα γίνουν με το πρώτο φως της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα