Ενέργειες Δήμου Λευκωσίας μετά την πυρκαγιά στη νεκρή ζώνη

14:17 9/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σειρά αποφάσεων έλαβε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης για την αντιμετώπιση της κατάστασης μετά την πυρκαγιά που προκλήθηκε στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή της Χρυσαλινιώτισσας, ενώ μέλη της υπηρεσίας του Δήμου Λευκωσίας έχουν εξετάσει όλες τις κατοικίες της περιοχής για την πλήρη καταγραφή των ζημιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Δήμο Λευκωσίας, «λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για θέματα ασφάλειας και τοποθετήθηκαν νάιλον για κάλυψη και προστασία των στεγών των υποστατικών που έχουν επηρεαστεί από τη φωτιά».

Επίσης, «συνεργεία του Δήμου Λευκωσίας θα προχωρήσουν

στην επιδιόρθωση των επηρεαζόμενων υποστατικών και στον καθαρισμό γενικά της περιοχής εντός της νεκρής ζώνης πίσω από τα υποστατικά που κατοικούνται, σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά και τα Ηνωμένα Έθνη».

Ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι «δόθηκαν οδηγίες για την ετοιμασία σχεδίου δράσης σε περιπτώσεις πυρκαγιών για τις περιοχές που γειτνιάζουν με την πράσινη γραμμή σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Υπουργείο Άμυνας και την Πυροσβεστική».

Προχωρεί, επίσης, «στην καταγραφή όλων των παράνομων χρήσεων στην περιοχή και προωθούμε τρόπους αντιμετωπίσεις τους, συμπεριλαμβανομένου και του υποστατικού που έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά από την πυρκαγιά», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα