Ενώνεται ο ενδιάμεσος χώρος

12:57 27/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση των τεσσάρων κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου (ΔΗΚΟ, ΚΣ ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ και Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών), για διαμόρφωση της πολιτικής διακήρυξης αρχών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου για συνεργασία και κοινή κάθοδο στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση,

την οποία ανέγνωσε μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για τη συνεργασία των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου, ενόψει των προεδρικών εκλογών.

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα», προσθέτει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται «όλα τα κόμματα κατέθεσαν προσχέδιο διακήρυξης Αρχών για τη συνεργασία». Ανατέθηκε, συνεχίζει η ανακοίνωση, «με κοινή απόφαση στον Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο να ετοιμάσει το τελικό κείμενο του προσχεδίου διακήρυξης Αρχών».

Ο κ. Σιζόπουλος ανακοίνωσε πως την προσεχή Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, κατά την οποία θα εγκριθεί το τελικό κείμενο, το οποίο θα παραδοθεί στους αρχηγούς των κομμάτων ενόψει της συνάντησης της προσεχούς Τετάρτης.

Η συνάντηση της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στα γραφεία του ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα