Ένταση στην Αθήνα χθες βράδυ

08:26 6/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένταση επικράτησε, χθες το βράδυ, μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων όπου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συγκεντρώθηκε κόσμος για να αποτίσει φόρο τιμής στον 77χρονο συνταξιούχο φαρμακοποιό Δημήτρη Χριστούλα που άφησε την τελευταία του πνοή, νωρίς την Τετάρτη το πρωί, αφού αυτοπυροβολήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, προχωρώντας, όπως είπε η κόρη του, σε μια πολιτική δήλωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα που έχουν ληφθεί και για την κατάσταση εξαθλίωσης στην οποία εξωθείται το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Αθηναίων

και οι αστυνομικές Αρχές είχαν από νωρίς το απόγευμα τοποθετήσει κάγκελα σε διάφορα σημεία, αποκλείοντας την προσέγγιση του κόσμου μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, περίπου την ίδια ώρα με την Τετάρτη, προκλήθηκε εκ νέου ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στους πλαϊνούς δρόμους της πλατείας, από τους οποίους απωθήθηκαν οι διαδηλωτές.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, όπως και την Τετάρτη, στο στόχαστρο της αστυνομίας βρέθηκαν αρκετοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν τη συγκέντρωση με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματισμοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα