Στον Άγγελο Φαίδωνος το πτώμα σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Λάρνακα (upd)

21:40 1/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 08.14 - 2/8/2013: Στον Αγγελο Φαίδωνος ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε χθες στη Λάρνακα

Στον Αγγελο Φαίδωνος 46 χρόνων, από τη Λευκωσία, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπων πρόσωπο από τις 31 Ιουλίου 2013, ανήκει τελικά το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίς χθες το βράδυ στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Beau Rivage» στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Το πτώμα εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε τυμπανιαία κατάσταση, ύστερα από πληροφορία που έλαβε μέλος του ΟΠΕ,

στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου. Γύρω από το πτώμα υπήρχαν πέτρες, ξύλα, διάφορα αντικείμενα και ακαθαρσίες, αφού το εν λόγω ξενοδοχείο είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια. Σε οικόπεδο δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο εντοπίστηκε χθες βράδυ από την Αστυνομία και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Φαίδωνος που ήταν ένα γκρίζο Toyota.

Η Αστυνομία εξέδωσε χθες το απόγευμα ανακοίνωση με την οποία καλούσε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να την βοηθήσει στον εντοπισμό του Φαίδωνος να επικοινωνήσει μαζί της.

Στη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε, μετέβησαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Εγκληματικών Ερευνών του Αρχηγείου, ενώ επί τόπου μετέβησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία. Λόγω του σκότους και της έλλειψης επαρκούς φωτισμού, χρειάστηκε η μετάβαση στη σκηνή οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία μετέφερε γεννήτρια για παροχή φωτισμού.

Με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης «η Αστυνομία εξετάζει φόνο εκ προμελέτης. Ο νεκρός είχε δηλωθεί από συγγενικά του πρόσωπα ως ελλείπων πρόσωπο στην Αστυνομία στις 31 Ιουλίου. Το θύμα φέρει κτυπήματα στο κεφάλι και φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο νεκρός αναγνωρίστηκε χθες βράδυ από συγγενικά του πρόσωπα και είναι ο Άγγελος Φαίδωνος, 46 χρόνων από τη Λευκωσία» είπε.

Πρόσθεσε ότι «στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας κλήθηκαν χθες βράδυ κάποια άτομα και έδωσαν καταθέσεις ενώ αναμένεται να κληθούν και άλλα σήμερα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η Αστυνομία θα έχει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση» σημείωσε ο κ. Αγγελίδης.

Ανέφερε ακόμα ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Φαίδωνος θα διενεργηθεί σήμερα στις 10.30 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Είδηση 23.00: Πτώμα αγνώστου ανδρός εντοπίστηκε μετά τις επτά το βράδυ στο ξενοδοχείο “Beau Rivage” που εδώ και χρόνια είναι εγκαταλελειμμένο και βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας. Σε οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο εντοπίστηκε αυτοκίνητο, που σύμφωνα με την Αστυνομία ενδέχεται να ανήκει στον άγνωστο άνδρα.

Μέλος του ΟΠΕ Λάρνακας έλαβε πληροφορία ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο υπήρχε το πτώμα ανδρός. Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομικής Δύναμης και άρχισαν έρευνες. Στη σκηνή κλήθηκαν αμέσως οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους και άρχισαν τη διενέργεια νεκροψίας. Ωστόσο λόγω του σκότους και της έλλειψης επαρκούς φωτισμού, χρειάστηκε να μεταβεί στη σκηνή όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία μετέφερε γεννήτρια για παροχή φωτισμού.

Το πτώμα που ήταν σε τυμπανιαία κατάσταση, εντοπίστηκε στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου ενώ κοντά υπήρχαν αρκετά ξύλα, πέτρες αλλά και ακαθαρσίες. Ωστόσο η Αστυνομία προβαίνει σε διάφορες εξετάσεις σε ορισμένα από αυτά τα αντικείμενα, αφού σε ένα κομμάτι ξύλο εντοπίστηκε αίμα.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «απόψε γύρω στις 10.20 μετά από πληροφορία εντοπίστηκε πτώμα ανδρός στην περιοχή του ξενοδοχείου που είναι εκτός λειτουργίας. Φαίνεται να φέρει κάποια τραύματα στο κεφάλι και η αστυνομία διερευνά εγκληματική ενέργεια. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και διερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο είναι στέκι ναρκομανών και ακολασίας, ο κ. Ζαχαρίου είπε πως «όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Ερωτηθείς κατά πόσον κοντά στο πτώμα εντοπίστηκε κάποιο αντικείμενο που να προδίδει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, απάντησε πως «ακόμα δεν αρχίσαμε την εξέταση της σκηνής και διερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα».

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ; – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!

Είδηση 21.35: Πτώμα εντοπίστηκε στις 8.00 απόψε στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο (Beau Rivage) που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ πρώτης όψεως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς ο άτυχος άντρας (ενδεχομένως κυπριακής καταγωγής), φαίνεται να φέρει κτυπήματα στο κεφάλι.

Περισσότερα σε λίγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα