Επαφές Τούρκων βουλευτών στα κατεχόμενα

13:05 25/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης βρίσκονται στα κατεχόμενα μετά από πρόσκληση του ”προέδρου” της ψευδοβουλής Χασάν Μπόζερ και, όπως δήλωσαν, βρίσκονται στο νησί για να εκφράσουν τη στήριξή τους στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, τα μέλη της Επιτροπής έγιναν δεκτά από τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος δήλωσε ότι η τ/κ πλευρά επιθυμεί μια λύση του Κυπριακού που θα γίνει αποδεκτή από τους Τ/κ και την Τουρκία.

Εξέφρασε τη χαρά του επειδή η επίσκεψη πραγματοποιείται τις παραμονές της

μετάβασης στη Νέα Υόρκη, δηλώνοντας ότι η στήριξή τους, τους δίνει δύναμη.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Πρέσβης Βολκάν Μποζκίρ δήλωσε ότι το σύνολο των κομμάτων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης βρίσκεται στο πλευρό των Τ/κ και ότι κάθε πρόβλημα του ψευδοκράτους είναι και πρόβλημα της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι βουλευτές έγιναν δεκτοί και από τον λεγόμενο πρωθυπουργό Ιρσέν Κιουτσιούκ και τον λεγόμενο υπουργό εξωτερικών Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν.

Επίσης, επισκέφθηκαν τον Ραούφ Ντενκτάς στην κλινική και τον λεγόμενο πρέσβη της Τουρκίας στα κατεχόμενα Χαλίλ Ακτσά, και πραγματοποίησαν κοινή σύσκεψη με την αντίστοιχη ”επιτροπή” της ψευδοβουλής.

Το μέλος της Επιτροπής, βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οκτάι Εκσί δήλωσε ότι ο Ραούφ Ντενκτάς είναι ο μόνος εν ζωή Τούρκος ηγέτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα