Επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και αστυνομίας

18:36 3/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και ένα περιπολικό της Δύναμης υπέστη εκτεταμένες ζημιές όταν 200 περίπου οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που είχαν συγκεντρωθεί στο οίκημα των φίλων της ομάδας τους κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας, άρχισαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, να προκαλούν επεισόδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4 το απόγευμα οι 200 περίπου οπαδοί του ΑΠΟΕΛ συγκεντρώθηκαν στο οίκημα

του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Λάρνακας, με σκοπό να μεταβούν στο στάδιο ΓΣΖ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΚ.

Σε κάποια στιγμή και για άγνωστους λόγους οι οπαδοί άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες και να γράφουν συνθήματα σε τοίχους και στο καράβι – σιντριβάνι που βρίσκεται επί του κυκλικού κόμβου. Στη σκηνή μετέβησαν δέκα αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με πέτρες. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έβαλαν στη συνέχεια φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και τους έριξαν στο δρόμο σταματώντας έτσι την τροχαία κίνηση και προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ένα περιπολικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Κλήθηκαν ενισχύσεις και 40 περίπου αστυνομικοί που έσπευσαν στη σκηνή κατάφεραν τελικά να καταστείλουν τα επεισόδια.

Ένας 26χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα