Επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα Ομόνοιας – Απόλλωνα

10:28 3/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επεισόδια σημάδεψαν τον χθεσινό αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και του Απόλλωνα στο Στάδιο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, που βρίσκονταν στη νότια κερκίδα, επιτέθηκαν εναντίον του προσωπικού της καντίνας του γηπέδου, ως επίσης και σε διπλανή κλειστή καντίνα.
Τα άγνωστα πρόσωπα κατάφεραν και έκλεψαν διάφορα προϊόντα, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, ενώ προκάλεσαν και ζημιές, οι οποίες δεν έχουν υπολογιστεί

ακόμη.

Μέλη της Αστυνομίας επενέβησαν για επαναφορά της τάξης, με αποτέλεσμα μερίδα οπαδών, να ρίξει εναντίον τους κεραμικά, μπουκαλάκια από νερό, καθίσματα και διάφορα άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τα μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν πέντε πρόσωπα (ηλικίας 15- 28 χρόνων) για διάφορα αδικήματα, όπως της οχλαγωγίας σε αθλητικό χώρο, της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου, της δημόσιας εξύβρισης και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Επίσης, κατά την αναχώρηση των φιλάθλων αναγνωρίστηκε από μέλη της Αστυνομίας 28χρονος, ως το πρόσωπο το οποίο έριξε μια καρέκλα εναντίον μελών της Αστυνομίας. Εναντίον του εν λόγω προσώπου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη.
Εξάλλου, δύο ακόμη πρόσωπα ανακρίθηκαν σε σχέση με τα πιο πάνω επεισόδια και κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα