Επιτελείο Αναστασιάδη: Οι νέοι απαιτούν ουσιαστικές προτάσεις

15:37 24/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος του Επιτελείου Νίκου Αναστασιάδη, Χαράλαμπος Σταυρίδη, δήλωσε σήμερα πως οι νέοι απαιτούν ουσιαστικές προτάσεις και όχι ανούσιες αντιπαραθέσεις, προσθέτοντας πως είναι με ιδιαίτερη ευαισθησία που το κόμμα του αφουγκράζεται καθημερινά την κραυγή αγωνίας που εκπέμπει η νεολαία του τόπου.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Σταυρίδη αναφέρει πως «την ώρα που η καθημερινότητα των νέων μας γίνεται αφόρητη, εξαιτίας της φτώχειας και του εφιάλτη της ανεργίας,

το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τους νέους, είναι οι κοκορομαχίες και οι ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ υποψηφίων και κομμάτων».

«Αυτό που ζητούν σήμερα οι νέοι από όλους μας», αναφέρει, «είναι την κατάθεση συγκεκριμένων και εποικοδομητικών προτάσεων οι οποίες να απαντούν στα υπαρκτά και βασανιστικά προβλήματα της νέας γενιάς. Προτάσεων με ουσία και ρεαλιστικό ορίζοντα υλοποίησης».

Όπως πρόσθεσε «για εμάς, απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της οικονομίας μας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και η δημιουργία ενός φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος που θα προσελκύει νέες επενδύσεις και δεν θα θεωρεί μίασμα την επιχειρηματική δραστηριότητα».

Ανέφερε ακόμα ότι απόψε ο Νίκος Αναστασιάδης, στα πλαίσια Ανοικτού Διαλόγου με την Νεολαία στην Λεμεσό, θα αναλύσει τις προτάσεις αυτές και θα συζητήσει μαζί με τους νέους, τις δικές τους ανησυχίες και προβληματισμούς.

«Τις αμέσως επόμενες ημέρες, στα πλαίσια ενός Συνολικού Σχεδίου Δράσης για την Νεολαία, ο Νίκος Αναστασιάδης θα προχωρήσει στην κατάθεση επιπρόσθετων, ρεαλιστικών και συγκεκριμένων προτάσεων, με την υλοποίηση των οποίων, θα διασφαλιστεί η δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας τα αμέσως επόμενα χρόνια», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα