Έθεσε την υποψηφιότητα του για τη δημαρχεία της Λευκωσίας ο Κ. Γιωρκάτζης

15:05 17/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Λευκωσίας υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

«Για το πώς είναι η Λευκωσία σήμερα ευθύνονται άλλοι, για το πώς θα είναι η Λευκωσία αύριο και για το πώς θα είναι η Λευκωσία που θα ζήσουν τα παιδιά μας την ευθύνη θα την έχουμε όλοι εμείς, με τις επιλογές μας στις 18 Δεκεμβρίου», ανέφερε μετά την υποβολή και επισήμως όπως είπε, της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του.

Ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και ότι διεκδικεί την δυνατότητα να είναι ανάμεσα σε ίσους, ο πρώτος στην προσπάθεια

να ανατραπεί η αρνητική πορεία της πρωτεύουσας.

Πρόσθεσε ότι η εμπειρία του στο δύσκολο και απροστάτευτο περιβάλλον του ιδιωτικού τομέα του έμαθε να μετατρέπει σχέδια και προτάσεις σε έργο. Είπε ότι αυτό δεσμεύεται να κάνει και στον Δήμο Λευκωσίας, μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού, μιας υπεύθυνης και σοβαρής οικονομικής διαχείρισης που δεν θα υποθηκεύει το μέλλον του Δήμου, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα και των πολιτών, ώστε να μπορέσει να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στου δημότες και να επιτελέσει αποτελεσματικότερα το κοινωνικό του έργο.

«Για να αρχίσουν επιτέλους τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της πόλης μας και να πάψει η Λευκωσία να είναι φτωχός συγγενής σε σύγκριση με άλλες πόλεις της Κύπρου», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι «θέλουμε μια πρωτεύουσα στην πράξη, όχι μόνο στα χαρτιά, φιλική προς τους πολίτες της και ελκυστική προς τους επισκέπτες της».

Ευχαρίστησε τη Λένια Πασχάλη που τον πρότεινε για το αξίωμα του δημάρχου και τον Σάββα Χριστοδουλίδη που υποστήριξε την υποψηφιότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα