Εξελίξεις στην υπόθεση εμπρησμού της Μαρφίν στην Αθήνα

19:54 1/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Προσωρινά κρατούμενος είναι ο δεύτερος ύποπτος για την υπόθεση του εμπρησμού στην τράπεζα της Marfin, το Μάη του 2010, κατά τον οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, καθώς διαφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας και για το ζήτημα θα αποφασίσει, πιθανότατα εντός της ημέρας, με βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο 30χρονος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστηρίζει ότι την επίμαχη μέρα και ώρα ήταν στην Ομόνοια, φορώντας άλλα ρούχα

από ό,τι εικονίζουν κάμερες ασφαλείας να φορά ο δράστης της εμπρηστικής επίθεσης και μάλιστα με ακάλυπτο το πρόσωπο. Ο ύποπτος υποστηρίζει επίσης ότι το πρόσωπό του έχει καταγραφεί από κάμερες στην περιοχή της πλατείας Ομονοίας. Η εισαγγελέας, από την πλευρά της, έκρινε, διαφωνώντας με τον ανακριτή, ότι επαρκούν οι καταθέσεις και το υπάρχον φωτογραφικό υλικό.

Λίγο νωρίτερα, είχε αφεθεί ελεύθερος ο πρώτος ύποπτος, 32χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και έκρηξη που αφορούν την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ», επί της οδού Σταδίου, που είχε προηγηθεί της επίθεσης στην τράπεζα Marfin.

Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης, δύο φορές το μήνα, σε αστυνομικό τμήμα. Ο 32χρονος αναγνωρίστηκε από υπάλληλο του βιβλιοπωλείου, αρχικά, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει ομοιότητες με το δράστη της επίθεσης μέσα από φωτογραφίες της αστυνομίας από το πλήθος των διαδηλωτών. Ο υπάλληλος, όμως, όταν κλήθηκε να τον αναγνωρίσει σε φωτογραφίες, κατέθεσε ότι δεν τον αναγνωρίζει.

The post Εξελίξεις στην υπόθεση εμπρησμού της Μαρφίν στην Αθήνα appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα