Έξι ακόμα τόνοι τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάφου

13:52 28/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Έξι τόνους τροφίμων παρέδωσε σήμερα το Round Table 7 στο κοινωνικό δημοτικό παντοπωλείο της Πάφου με στόχο την διάθεση τους στις άπορες οικογένειες της πόλης που ξεπερνούν τις 550.

Ο Πέτρος Στυλιανάκης, πρώην πρόεδρος του Round Table 7, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως τα τρόφιμα που παραδόθηκαν σήμερα αγοράστηκαν με το ποσό που είχε συγκεντρώσει το Round Table 7, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς προς τους δημότες της Πάφου, από την φιλανθρωπική

συναυλία που είχε διοργανώσει με τον Γιάννη Πάριο το Σεπτέμβριο στο κάστρο της Κάτω Πάφου.

Σήμερα, πρόσθεσε, «βρισκόμαστε εδώ για να παραδώσουμε τα τρόφιμα στους δημότες της Πάφου».

Η Μαρούλα Ζαβρού, πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Πάφου ανέφερε πως είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κοινού για την εξυπηρέτηση των 550 οικογενειών που χρειάζονται στήριξη από το κοινωνικό δημοτικό παντοπωλείο.

Η κ. Ζαβρού είπε πως πέραν από τα τρόφιμα που παρέδωσε το Round Table 7, συμπολίτες μας παρέδωσαν επίσης σήμερα δύο φακέλους με 500 ευρώ ο καθένας. Θα συνεχίσουμε, είπε, «όλοι μαζί να δουλεύουμε, γιατί δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να στερείται ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και τα παιδιά του».

Εξάλλου, ο Εύρος Λοϊζίδης, δημοτικός σύμβουλος μέλος της επιτροπής αθλητισμού και νέας γενιάς του Δήμου Πάφου, χαρακτήρισε συγκινητική την στιγμή της παράδοσης των έξι τόνων τροφίμων.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συναυλία του Γιάννη Πάριου ξεπέρασε τις 6 χιλιάδες ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα