Φεύγει ο μικρός Ιορδάνης για την θεραπεία του στην Ταϊλάνδη

13:28 23/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η πράξη αλληλεγγύης , φιλανθρωπίας, προσφοράς, αλληλοβοήθειας και αγάπης των δημοτών της Πάφου και όχι μόνο, έφεραν την επίτευξη του στόχου και την συγκέντρωση του ποσού των 30 χιλιάδων ευρώ προς ενίσχυση της οικογένειας Ιορδάνοβα και την αποθεραπεία της πρώτης φάσης του μικρού Ιορδάνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όραση του.

Ο μικρός Ιορδάνης που είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας, γεννήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου με πρόβλημα στην όραση του. Στις 7:30 απόψε η οικογένεια

αναχωρεί για τη Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδης όπου μικρός Ιορδάνης 2 χρονών και 20 ημερών σήμερα θα υποβληθεί σε θεραπεία. Η κάθε επίσκεψη του σύμφωνα με την γιαγιά του 2χρονου αγοριού Νέλη Ιορδάνοβα αναλογεί σε 30 χιλιάδες ευρώ, χρηματικό ποσό το οποίο έχει ήδη σταλεί στην κλινική πριν ένα μήνα.

Η οικογένεια Ιορδάνοβα θα βρίσκεται αύριο το μεσημέρι στη Μπανγκόγκ ενώ τη Δευτέρα ο Ιορδάνης θα εισαχθεί στην κλινική όπου θα ξεκινήσει την θεραπεία του. Η θεραπεία του όπως ανέφερε η γιαγιά του μικρού θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου ημερομηνία κατά την οποία η οικογένεια θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Η Νέλη Ιορδάνοβα ευχαρίστησε τον κόσμο για την συνεισφορά του προσθέτοντας πως χωρίς την βοήθεια του κόσμου δεν θα μπορούσε σήμερα η οικογένεια να μεταβεί στην Ταϋλάνδη. Πριν την αναχώρηση της από την κλινική της Ταϊλάνδης η οικογένεια θα κλείσει το επόμενο ραντεβού για την δεύτερη φάση της αποθεραπείας περίπου μετά από ένα χρόνο.

Ήδη το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ συγκεντρώθηκε από την διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων και από την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα