Φιλανθρωπική εκδήλωση για στήριξη του Ιδρύματος « Κιβωτός»

16:10 19/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε χθες το φιλανθρωπικό δείπνο για υποστήριξη του Ιδρύματος «Κιβωτός» με τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα ολιγόλεπτο φιλμάκι το οποίο παρουσίασε την λειτουργία του Ιδρύματος με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα και τους θεραπευτές που το στελεχώνουν.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος «Κιβωτός» Όλγα Σοφοκλέους και μητέρα παιδιού με πολλές αναπηρίες και με το σπάνιο σύνδρομο

Angelman, στο δικό της χαιρετισμό ανέφερε « είμαστε από τους τυχερούς – άτυχους γονείς, γιατί ο Ανδρέας ο γιος μου χαρακτηρίζεται από μια εύθυμη διάθεση και ένα χαμόγελο, μόνιμο στην προσπάθεια του ».

Αναφέρθηκε επίσης στην επίσκεψη του Ελλαδίτη τραγουδιστή στο Ίδρυμα Κιβωτός αλλά και στις αγκαλιές που έδωσε στα παιδιά που φιλοξενεί.

Εξάλλου στο δικό του χαιρετισμό ο επίτιμος πρόεδρος της Κιβωτού και δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους , λέγοντας πως με την παρουσία τους, στηρίζουν ένα Ίδρυμα που αυτές τις μέρες, έχει πολύ μεγάλες ανάγκες».

Χαίρομαι είπε, που αναλαμβάνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και μας δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε αυτή την υποστήριξη σ’ αυτά τα παιδιά. Είναι συνέχισε , « αυτά τα παιδιά που χρειάζονται και την αγάπη μας και την φροντίδα μας, και όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που μπορούμε να δώσουμε για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε εκείνες τις ευαισθησίες τους».

Ο καλλιτέχνης Γιάννης Πλούταρχος στο δικό του χαιρετισμό ανέφερε πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε έχουν ξεχωριστή σημασία. Ευχαρίστησε τέλος, όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Τις προσπάθειες που καταβάλλει το Ίδρυμα «Κιβωτός» έχουν στηρίξει κατά καιρούς διάφοροι καλλιτέχνες με την συμμετοχή τους σε διάφορες εκδηλώσεις , ανάμεσα τους, ο Σάκης Ρουβάς και η Τάμπτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα