Φιλανθρωπικό Nicosia Street Fashion Show ενισχύοντας το έργο του “Hope For Children”!Φαλάς-Κοζαντζόγλου στην παρουσίαση!

15:31 25/3/2013 - Πηγή: OnlyCY
Οικοδεσπότες της εκδήλωσης: Το “εθνικό” μας μοντέλο Ανδρέας Φαλάς και η Έβελυν Καζαντζόγλου(φώτο: Ανδρέα Φαλά Giannis Svigos)Σε περίοδο τέτοιας οικονομικής κρίσης, υποστηρικτές του “Hope For Children” UNCRC Policy Center έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν την εκδήλωση “Nicosia Street Fashion” σε μία προσπάθεια να στηρίξουν το έργο του οργανισμού να βοηθά τα παιδιά.

To “Nicosia Street Fashion Show” θα συγκεντρώσει κόσμο της μόδας, σχεδιαστές και μοντέλα, αλλά και παιδιά skaters που θα επιδείξουν τις ικανότητες τους για φιλανθρωπικό σκοπό

ενισχύοντας έτσι το έργο του “Hope For Children”.

O παρουσιαστής της εκδήλωσης Ανδρέας Φαλάς είναι διάσημος Υποστηρικτής της εκστρατείας κατά του σχολικού εκφοβισμού “Beat Bullying Campaign” και κρατά επάξια τον τίτλο του “Εθνικού μοντέλου της Κύπρου”

Μετά την απονομή του ως ο ‘Κύριος’ της Κύπρου ( Mr. Cyprus), ο Ανδρέας Φάλας εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διεθνή Διαγωνισμό στο Manhunt των Φιλιππίνων 05.2000 όπου κέρδισε τον τίτλου του Mr. Elegant (στον διαγωνισμό συμμετείχαν 83 χώρες). Δούλεψε ως μοντέλο σε διάφορες χώρες όπως την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Γερμανία, τις Φιλιππίνες, την Ιταλία και την Ισπανία. Συμμετείχε σε περισσότερα από 100 add- TV, πάνω από 150 fashion shows, σε video clips τραγουδιστών και σε πολλές φωτογραφίσεις , όπως αυτή η οποία έλαβε χώρα στην Γερμανία, τη χρονιά που η Κύπρος εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θεωρεί τον εαυτό του φιλάνθρωπο. Ασχολείται με φιλανθρωπίες χρησιμοποιώντας την εμφάνιση και την καλή του αισθητική. Συνεχίζει ακόμα την καριέρα του σαν μοντέλο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.


ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εισιτήρια: 5 Ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22 103234.

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα