Γέννησε εν ώρα πτήσης!

12:42 5/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα μωρά έχουν την τάση να έρχονται τις πιο ακατάλληλες στιγμές! Για την Katherine Oyedoh, που βρισκόταν στην 37η εβδομάδα της κύησης, η στιγμή αυτή ήρθε ενώ βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο, στον αέρα κάπου ανάμεσα στην Ατλάντα και τη Σενεγάλη.

Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη και για την επί 30 χρόνια αεροσυνοδό της Delta Susan Carnes που όταν όλα τελείωσαν σήκωσε το μωρό μπροστά σε όλους τους επιβάτες και φώναξε: «Είναι αγόρι!»

Η Carnes μίλησε στο Fox News για όσα

συνέβησαν στην πτήση της 23ης Μαρτίου. «Τη ρώτησα αν νιώθει πως έσπασαν τα νερά και απάντησε θετικά. Τότε κατάλαβα, το μωρό έρχεται», είπε.

Για καλή της τύχη μεταξύ των επιβατών υπήρχε γυναικολόγος που ανέλαβε τη νεαρή γυναίκα και η Carnes ανέλαβε το ρόλο βοηθού του.

Η συνεργασία των επιβατών ήταν άψογη. Μπορεί να μην είχα τα απαραίτητα εργαλεία αλλά όλοι πρόσφεραν από κάτι.  Η Susan έβγαλε ένα ψαλίδι από την τσάντα της, γάντια, χάρτινες πετσέτες. Ένας επιβάτης χρονομετρούσε τις συσπάσεις, ένας άλλος προσέφερε τα κορδόνια των παπουτσιών του για να δεθεί ο ομφάλιος λώρος και κάποιος έβαλε… βότκα σε ένα ποτήρι για να αποστειρώσει τα αυτοσχέδια εργαλεία.

«Ήταν πολύ δυνατή και πολύ φοβισμένη. Ταξίδευε μόνη και βρισκόταν μπροστά σε τόσο κόσμο να γεννά. Πάνω σε ένα αεροπλάνο!», είπε η Susan για τη μητέρα η οποία επρόκειτο να γεννήσει στις 13 Απριλίου αλλά ο γιατρός της τής επέτρεψε να ταξιδέψει στις 23 Μαρτίου.

Το αγοράκι, που ονομάστηκε Edosalume, τοποθετήθηκε αμέσως πάνω στο στήθος της μητέρας του τυλιγμένο σε σπάργανα φτιαγμένα από εφημερίδες και χάρτινες πετσέτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα