Για επικοινωνιακή και όχι ουσιαστική ενέργεια Κυβέρνησης κάνει λόγο το ΑΚΕΛ

20:22 3/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η προσπάθεια από μέρους της Κυβέρνησης για παρουσίαση επιμέρους νομοθετικών τροποποιήσεων ως μέγιστη προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς και διασφάλισης της χρηστής Διοίκησης, αποτελεί επικοινωνιακή και όχι ουσιαστική ενέργεια, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Το ΑΚΕΛ, αναφέρει, από την ανάληψη της εξουσίας από την Κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει την ετοιμότητά

του να συνεργαστεί με την Κυβέρνηση σοβαρά, τεκμηριωμένα και υπεύθυνα.

«Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος και ο λαός μας, ανάλογη υπευθυνότητα θα πρέπει να επιδεικνύει και η ίδια η Κυβέρνηση», αναφέρει ο κ. Δαμιανού και προσθέτει ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως με σημερινές δηλώσεις, «δυστυχώς προσπάθησε να παρουσιάσει δυο δευτερεύουσας σημασίας νομοσχέδια, που όντως κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, ως εξόχως σημαντικά σε σχέση με τη διερεύνηση των κακώς εχόντων στην οικονομία και των συνακόλουθων ευθυνών».

Συνεχίζοντας, ο κ. Δαμιανού αναφέρει ότι «εκτιμούμε, κατά συνέπεια, ότι η προσπάθεια από μέρους της Κυβέρνησης για παρουσίαση επιμέρους νομοθετικών τροποποιήσεων ως μέγιστη προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς και διασφάλισης της χρηστής Διοίκησης αποτελεί επικοινωνιακή και όχι ουσιαστική ενέργεια».

-

Keywords
Τυχαία Θέματα