Για προπαγάνδα και στρεβλώσεις κατηγορεί το ΑΚΕΛ, ο Αναστασιάδης

13:22 2/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για ”ανεδαφικά επιχειρήματα που τα διακρίνει η προπαγάνδα, η στρέβλωση και οι συνήθεις τακτικές που το ΑΚΕΛ ακολουθεί”, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, κληθείς να σχολιάσει αναφορές σε γραπτή δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαϊδη ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ του κόμματός

του και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι οι προτάσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ χαρακτηρίζονται από ασάφεια και γενικότητες σε σημείο που να μοιάζουν με το μνήμα του Αγίου Νεοφύτου. Διερωτήθηκε ακόμη ο κ. Λουκαϊδης αν ο ΔΗΣΥ αποδέχεται μεταξύ άλλων την εκ περιτροπής προεδρία .

«Διερωτώμαι αν αξίζει τον κόπο να απαντήσω ή να τους παραπέμψω να ξαναμελετήσουν τις προτάσεις που κατατέθηκαν από πλευράς παράταξης στο Εθνικό Συμβούλιο», είπε ο κ. Αναστασιάδης και πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει οτιδήποτε άλλο εκτός αν μπουν στον κόπο να μελετήσουν και τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου.

«Δεν πρόκειται να παρασυρθώ για να απαντώ σε ανεδαφικά επιχειρήματα που τα διακρίνει η προπαγάνδα, η στρέβλωση και οι συνήθεις τακτικές που το ΑΚΕΛ ακολουθεί», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα