Για τα «εμπάργκο» μίλησε και πάλι ο λεγόμενος πρωθυπουργός

09:19 13/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για τα λεγόμενα εμπάργκο κατά της τ/κ κοινότητας και τις προσπάθειες που καταβάλλει το ψευδοκράτος για να προωθηθεί διεθνώς, μίλησε ο λεγόμενος πρωθυπουργός Ιρσέν Κιουτσιούκ και ο λεγόμενος υπες Ναζίμ Τσαβούσογλου.

Οι δηλώσεις έγιναν σε εκδήλωση για παρουσίαση των νέων βιομετρικών «διαβατηρίων» του ψευδοκράτους που κυκλοφορούν από την πρώτη του νέου έτους.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο λεγόμενος υπες είπε ότι η ολοκλήρωση του σχεδίου βιομετρικών

«διαβατηρίων» αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για το ψευδοκράτος.

«Αν και υποφέρουμε κάτω από τα ‘άδικα εμπάργκο’, εμείς, σαν ‘κράτος της ΤΔΒΚ’, πραγματοποιούμε σχέδια σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και επίπεδα και έτσι δίνουμε στη διεθνή κοινότητα το μήνυμα του εκσυγχρονισμού», πρόσθεσε.

Στην ομιλία του ο Ιρσέν Κιουτσιούκ υπογράμμισε το γεγονός ότι τέτοια σύγχρονα και διεθνή σχέδια «βοηθούν την ‘ΤΔΒΚ’ για την περαιτέρω ενίσχυση της υπόστασης της στο διεθνές πεδίο».

Επεσήμανε ότι οι πρωτοβουλίες με σκοπό τη «διεθνή προώθηση» διεξάγονται με την υποστήριξη της Αγκυρας.

Αναφερόμενος στο νέο οικονομικό πρόγραμμα, ο Κιουτσιούκ δήλωσε ότι κονδύλια, ύψους 90 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών, παραχωρούνται από την Τουρκία με σκοπό την ολοκλήρωση του σχεδίου του ηλεκτρονικού «κράτους» εντός μιας περιόδου τριών ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα