Για Βουδαπέστη και Αθήνα αναχωρεί αύριο ο Γ. Λακκοτρύπης

18:01 10/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί αύριο για τη Βουδαπέστη, όπου την Κυριακή θα είναι ο κύριος ομιλητής στην εναρκτήρια Σύνοδο Στρατηγικής του «Routes Europe», του ετήσιου φόρουμ δικτύωσης εκπροσώπων αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και κρατικών αξιωματούχων.
Στη Σύνοδο Στρατηγικής, ο κ. Λακκοτρύπης θα προβεί σε παρουσίαση με θέμα «Κύπρος – Τα επόμενα βήματα», κατά την οποία θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στις εντατικές προσπάθειες που καταβάλλονται για αναβάθμιση και εμπλουτισμό του κυπριακού τουριστικού

προϊόντος, καθώς και για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο του «Routes Europe» και με στόχο την αύξηση των προσφερόμενων αεροπορικών θέσεων από και προς Κύπρο, κυρίως κατά τη χειμερινή περίοδο Νοεμβρίου – Μαρτίου, ο Υπουργός Εμπορίου θα έχει, επίσης, τη Δευτέρα σειρά επαφών με εκπροσώπους μεγάλων αεροπορικών εταιρειών.
Το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Λακκοτρύπης θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου το πρωί της Τρίτης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους Υπουργό και Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδας Ευάγγελο Λιβιεράτο και Μάκη Παπαγεωργίου.

Οι επαφές του Υπουργού Εμπορίου στην Αθήνα αποτελούν, σύμφωνα με ανακοίνωση, έμπρακτη υλοποίηση της απόφασης των κ. Λακκοτρύπη και Λιβιεράτου, που λήφθηκε στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους στη Λευκωσία τον Μάρτιο, για θεσμοθέτηση συναντήσεων τους ανά τρίμηνο για τον καλύτερο συντονισμό των κοινών δράσεων Κύπρου και Ελλάδας στα θέματα ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα