Η κόντρα Σαμίου-Γεωργιάδη

21:42 26/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένας πόλεμος δηλώσεων έχει ξεσπάσει από χθες στο twitter, ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και στην Άντζυ Σαμίου.

Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ευγενικά στην Άντζυ Σαμίου και έδειξε να μην ενοχλείται λέγοντας: «Αν είστε η πραγματική Άντζυ Σαμίου, είστε σπουδαία καλλιτέχνης! Για την ειρωνεία δεν πειράζει, καλή καρδιά!».

Η τραγουδίστρια όμως συνέχισε να έχει την ίδια αρνητική διάθεση και να είναι επιθετική φραστικά. « Τι κρίμα να μην μπορώ το ίδιο για εσάς! Όσο για την ειρωνεία εσείς την ανακαλύψατε, μην ενοχλείστε!». Στο σημείο αυτό ο Άδωνις αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον εαυτό του « Δεν πειράζει, εσείς ως πολίτης μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε στους πολιτικούς αλλά με αδικείτε, σας βεβαιώ!». Και η Άντζυ Σαμίου έκλεισε το μεταξύ τους διάλογο λίγο απότομα αλλά εκφράζοντας μια μεγάλη αλήθεια « Μια μέρα μακριά είναι το αύριο κύριε Γεωργιάδη! Η ιστορία θα κρίνει αν αδικείστε!».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε ζωντανά στην εκπομπή Made in Star» και σχολίασε όσα είπε για τον ίδιο και την προσωπικότητά του η τραγουδίστρια.

Η Νικολέττα Ράλλη, τον ρώτησε  αν θα έβλεπε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αν η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου δεν ήταν στην επιτροπή και ενώ μιλούσε και εξηγούσε την άποψή του κόπηκε η σύνδεση.
Δείτε το video :

Keywords
Τυχαία Θέματα