Η Cyta εφιστά την προσοχή του κοινού για κλήσεις από το εξωτερικό

20:02 20/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την προσοχή του κοινού εφιστά η Cyta με αφορμή κλήσεις από το εξωτερικό και διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε επαφή με τους διεθνείς παροχείς για αντιμετώπιση του θέματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, τις τελευταίες ημέρες, πελάτες της Cyta λαμβάνουν ενοχλητικές κλήσεις από το εξωτερικό που διοχετεύονται στην Κύπρο μέσω διαφόρων διεθνών παροχέων (international carriers).

Οι κλήσεις,

σύμφωνα με την ανακοίνωση, εμφανίζονται κυρίως με ανύπαρκτους αριθμούς (πχ 1234, 8888888, 301 κτλ) και όταν απαντηθούν, δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.

Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες της Cyta δεν χρεώνονται όταν απαντήσουν την κλήση και ότι χρέωση γίνεται μόνο στην περίπτωση που οι πελάτες καλέσουν οι ίδιοι πίσω, οπόταν και χρεώνονται με τα αντίστοιχα τέλη για κλήσεις εξωτερικού.

«Η Cyta συμβουλεύει τους πελάτες της να αγνοούν τις κλήσεις των οποίων δεν αναγνωρίζουν τον αριθμό. Ήδη, έχει ενημερωθεί σχετικά το Τηλεφωνικό Κέντρο του Οργανισμού και προσφέρει στους πελάτες που καλούν, την απαραίτητη ενημέρωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα