Η FIABCI Κύπρου στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της FIABCI στην Ταϊβάν

12:13 16/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Όλα τα θέματα που απασχολούν την αγορά ακινήτων σε διεθνές επίπεδο, συζητήθηκαν στο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ακίνητης Ιδιοκτησίας (FIABCI International), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πόλη Ταϊτσούνγκ, της Ταϊβάν.

Την Κύπρο εκπροσώπησαν στις εργασίες του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος της FIABCI-Κύπρου Λάκης Τοφαρίδης και το μέλος του Δ.Σ της FIABCI-Κύπρου και Πρόεδρος Νεαρών Μελών της FIABCI International, Τάσος Σταύρου.

Στη

διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές του κλάδου των ακινήτων και κατατέθηκαν συγκεκριμένες εισηγήσεις για αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων και ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας. Συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως η έκδοση αδειών παραμονής, οι νέες τάσεις στο διεθνές επενδυτικό και οικονομικό περιβάλλον, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη και τα προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών σε τρίτες χώρες.

Ο κ. Σταύρου δήλωσε πως πέραν «δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων στην κυπριακή οικονομία, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εγχώρια αγορά ακινήτων, η συμμετοχή μας σε διεθνή συνέδρια μας προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσουμε την κατάσταση και να προβάλουμε τη χώρα μας ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα