Η MEGA-ΛΗ πρεμιέρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με το “Your Song”

00:02 24/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Δυναμικό comeback στην τηλεόραση εκάνε ο Αντρέας Μικρούτσικος, μέσα από το Mega Κύπρου και το “Your Song” . Ο Ελληνας παρουσιαστής που υπηρέτησε με επιτυχία τα reality shows,μετά από ένα μεγάλο διάστημα εκτός οθόνης επέστεψε.


Απόψε είδαμε τον Αντρέα που όλοι γνωρίζαμε αν και με λίγο άγχος στην αρχή που ήταν αναμενόμενο, αλλά με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να σπάσει τον πάγο ,να λυθεί και να σαρώσει.

Στηνα

αρχή του show είδαμε τους 13 παίχτες να γεμίζουν τη σκηνή και να τραγουδάνε επιτυχίες του Ανδρέα Μικρούτσικου. Στην συνέχεια έκανε την θριαμβευτική εμφάνισή του στο πλατό ο παρουσιαστής και μίλησε για τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έχει.
Ενώ αναφέρθηκε και στο δυσάρεστο συμβάν που συγκλόνισε όλη την Κύπρο,τον χαμό του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου.

Στην συνέχεια υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή Νίκο Μουρατίδη,Εύη Δρούτσα και Γιώργο Παπαδόπουλο.Ειδκά με τον Νίκο Μουρατίδη όπου οι τσακωμοί τους σε Fame Story και Dream Show έχουν καταγραφεί στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε με την ζωντάνια του ότι δε πέρασε ούτε μια μέρα από την στιγμή που έκανε την τελευταία του εκπομπή τηλεοπτικά!

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα