Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για υπόθεση ληστείας στην Πάφο δηλώνει ο Α. Αγγελίδης

08:59 26/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας στην Πάφο για την οποία έχουν συλληφθεί δύο πρόσωπα, όπως επίσης και άλλων υποθέσεων ληστειών και κλοπών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.
Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ενώ τουρίστρια περπατούσε στην οδό Μιχάλη Παπαστυλιανού στην Πάφο και κατευθυνόταν προς την οικία της,

δύο πρόσωπα την πλησίασαν και έκλεψαν την τσάντα της αξίας 230 ευρώ, η οποία περιείχε κινητό τηλέφωνο αξίας 590 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή 350 ευρώ και 100 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Συνολικά, συνέχισε, η περιουσία που κλάπηκε ανέρχεται στα 1.170 ευρώ.
Η τουρίστρια, είπε, έδωσε μία περιγραφή αυτοκινήτου, αλλά δεν μπορούσε να δώσει περισσότερη περιγραφή των δραστών.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι από αξιολόγηση των πληροφοριών και μετά από συντονισμένη επιχείρηση για να εντοπιστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ένα αυτοκίνητο σαλούν άσπρου χρώματος, εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτό, ένας 26χρονος και ένας 22χρονος, οι οποίοι είναι και οι δύο άνεργοι από την Πάφο.
Όπως είπε, τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Πάφου, όπου παραδέχτηκαν ότι έκλεψαν την τσάντα της συγκεκριμένης τουρίστριας.

«Ο ένας από τους δύο επέδειξε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας και παραλήφθηκε ως τεκμήριο. Συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και ο 26χρονος παραδέχτηκε ότι το τελευταίο διάστημα διέπραξε ακόμα 20 υποθέσεις ληστειών και κλοπές από πρόσωπα, κατά κύριο λόγο από τουρίστες. Έκλεβε τσάντες από τουρίστες στην Πάφο», κατέληξε ο κ. Αγγελίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα