Η Ερευνητική δεν ζήτησε το φάκελο της επένδυσης στη Δρομολαξιά

15:31 25/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ταμείου Συντάξεων της ΑΤΗΚ, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η Ερευνητική Επιτροπή δεν ζήτησε ακόμη το φάκελο της υπόθεσης για την επένδυση στη Δρομολαξιά από το Ταμείο Συντάξεων της Cyta.

“Έκπληξη και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η Ερευνητική Επιτροπή για τις Τουρκοκυπριακές Περιουσίες συνεχίζει για 3η εβδομάδα τις εργασίες της, χωρίς ακόμη να έχει ζητήσει από τη Διαχειριστική Επιτροπή το φάκελο της υπόθεσης για την επένδυση που έκανε το Ταμείο

Συντάξεων της Cyta πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας”, αναφέρεται.

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή τις καταθέσεις μαρτύρων που καλούνται στην Επιτροπή και σεβόμαστε απόλυτα το έργο της». Ωστόσο, προστίθεται, με τη διαδικασία που ακολουθείται, αναπόφευκτα δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις για τα πραγματικά γεγονότα.

“Θεωρούμε καθοριστικής σημασίας την άμεση κατάθεση των πρακτικών και άλλων εγγράφων της υπόθεσης ενώπιον της Επιτροπής, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τα αυθαίρετα συμπεράσματα και εικασίες προσβάλλουν άδικα και εγκληματικά πρόσωπα και θεσμούς”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα