Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τον ΕΕΧ, δηλώνει ο Υπουργός Συγκοινωνιών

18:10 5/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προβεί σε όλα τα διαβήματα και να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία του Εθνικού Εναερίου Χώρου της Κύπρου τόνισε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος.

Ο κ. Μητσόπουλος προέβη στη δήλωση στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, σημειώνοντας ότι επέλεξε να αρχίσει τις επισκέψεις του σε Τμήματα του Υπουργείου που προΐσταται για να τονίσει τη σημασία που αποδίδει στην εθνική και δημόσια ασφάλεια και την ασφάλεια των

πτήσεων.

Ο κ. Μητσόπουλος επισκέφθηκε επίσης το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών για να καταδείξει όπως είπε ότι στοχεύει να μετατρέψει σε αιχμή δόρατος της μεγάλης προσπάθειας για επανεκκίνηση της κυπριακής οικονομίας το Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα ο κ. Μητσόπουλος προήδρευσε ευρείας σύσκεψης κατά την οποία ενημερώθηκε εκτενώς από τον Διευθυντή του Τμήματος Ιάκωβο Δημητρίου και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Τμήματος.

Περαιτέρω ο κ. Μητσόπουλος έστειλε το μήνυμα ότι «θα δώσουμε κάθε δυνατή μάχη ώστε, παρά τις δραστικές περικοπές που έχουν γίνει και στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας, να μην επηρεάζεται το επίπεδο ασφάλειας των πτήσεων».

Τονίζοντας ακόμα ότι σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο απαιτείται να καταθέσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προσπάθεια μας να βγάλουμε την πατρίδα μας από την ύφεση και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές ελπίδας, ανάπτυξης, δημιουργίας για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, ξεκαθάρισε πως θα είναι πάρα πολύ αυστηρός σε φαινόμενα κακοδιοίκησης, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, φαινόμενα δεκασμού, διαπλοκής και διαφθοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα