Η Λαϊκή Τράπεζα στο συνέδριο “China Offshore Summit”

13:43 6/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Λαϊκή Τράπεζα ήταν χορηγός και συμμετείχε στο συνέδριο “China Offshore Summit”, που διοργανώθηκε στην Κίνα, στις 30 και 31 Μαΐου, με στόχο να ενημερώσει τους Κινέζους επαγγελματίες για τα πιο σημαντικά κέντρα διεθνών χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων και να βοηθήσει διεθνείς εταιρείες να δικτυωθούν με Κινέζους επενδυτές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο, που

παρακολούθησαν πέρα από 200 εκπρόσωποι επιχειρήσεων, η Λαϊκή Τράπεζα συμμετείχε με εκπροσώπους του τοπικού γραφείου αντιπροσωπείας της στην Κίνα. Όπως αναφέρεται, οι λειτουργοί του γραφείου είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν την Κύπρο στους Κινέζους και άλλους συμμετέχοντες, ως ένα διεθνές κέντρο διεθνών δραστηριοτήτων.

Συμπληρώνεται ότι η Πόπη Βρυωνίδη, Διευθύντρια του γραφείου αντιπροσωπείας της Λαϊκής Τράπεζας στο Πεκίνο, συμμετείχε ως ομιλητής, με θέμα «Κύπρος, ένα διεθνές χρηματοοικονομικό κέντρο διεθνών δραστηριοτήτων».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, αναφέρεται, υπήρξαν ευνοϊκά σχόλια από τους συμμετέχοντες για την Κύπρο ως μια υποσχόμενη αγορά και βάση για Κινέζους επενδυτές.

Οργανωτής του συνεδρίου ήταν η China Offshore, μία από τις κύριες εταιρείες επικοινωνίας στην Κίνα.

Εξάλλου, προστίθεται ότι η Λαϊκή Τράπεζα θα συμμετάσχει σε ένα ακόμη, ανάλογο συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβρη στη Σαγκάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα