Η νέα κουπ μαλλιών του Ιρσέν Κιουτσιούκ έργο των επικοινωνιολόγων του ΑΚΡ, σύμφωνα με την Αφρίκα

16:21 15/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η νέα κουπ μαλλιών του Ιρσέν Κιουτσιούκ είναι αποτέλεσμα ειδικών εκλογολόγων του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), σύμφωνα με την Αφρίκα επισημαίνοντας ότι όπως οι επικοινωνιολόγοι του ΑΚΡ είχαν αλλάξει τα γυαλιά του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και του ξύρισαν το κεφάλι παλαιότερα, τώρα άλλαξαν το χρώμα των μαλλιών του Ιρσέν Κιουτσιούκ.

Στο χθεσινό της δημοσίευμα η Αφρίκα υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικής

Ενότητας είναι ο πιο στριμωγμένος στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των «εκλογών» της 28ης Ιουλίου και με τίτλο «Ηθικό με την βαφή» γράφει ότι αυτό που τράβηξε την προσοχή του κοινού το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση του ΚΕΕ ήταν τα βαμμένα μαλλιά του Ιρσέν Κιουτσιούκ. Η αλλαγή αυτή, σημειώνεται, σχολιάστηκε πάρα πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Αφρίκα μάλιστα δημοσιεύει τρεις φωτογραφίες του Κιουτσιούκ, μια με γκρίζα μαλλιά, μια με πιο σκουρόχρωμα και μια από την εκδήλωση του Σαββάτου με σκούρο μαλλί και αθλητικό καπέλο με το σήμα του ΚΕΕ.

Δύο εβδομάδες πριν τις «εκλογές», παρατηρεί η Αφρίκα» και τα τρία μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα στα κατεχόμενα (ΚΕΕ,ΡΤΚ, ΔΚ-ΕΔ) υποστηρίζουν ότι θα γίνουν εξουσία μόνοι τους ο καθένας. Ο μόνος, επισημαίνεται, που δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία αν το κόμμα του, το ΔΚ-ΕΔ, δεν κατέλθει πρώτο είναι ο Σερντάρ Ντενκτάς. Εξάλλου, ο Μεχμέτ Τσακιτζί του κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα παραιτηθεί σε περίπτωση που το κόμμα του συγκεντρώσει τα ίδια ή και μικρότερα ποσοστά από αυτά που έχει τώρα.

Η Αφρίκα παρατηρεί επίσης ότι, ενώ η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων τερματίστηκε το Σάββατο, κανένα κόμμα αυτή τη φορά δεν διενήργησε έρευνα/δημοσκόπηση με την εταιρεία KADEM. Η έρευνα του ΡΤΚ, σημειώνει, που έγινε από την εταιρεία Redborder δεν μπόρεσε να γίνει πιστευτή. Η Αφρίκα υποστηρίζει ότι το ΚΕΕ δεν είναι δεύτερο κόμμα, όπως έδειξε η δημοσκόπηση του ΡΤΚ, αλλά πιο πολύ φαίνεται για τρίτο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Βολκάν δύο εφημερίδες και δύο τηλεοπτικοί σταθμοί στα κατεχόμενα ζήτησαν λεφτά από υποψηφίους «βουλευτές» για να τους προβάλλουν. Στο χθεσινό δημοσίευμά της γράφει ότι η τιμή για παρουσίαση σε πέντε τηλεοπτικά προγράμματα και πέντε άρθρα είναι 20.000 ΤΛ, ενώ για τρείς τηλεοπτικές εκπομπές και τρία άρθρα 15.000 ΤΛ. Ακολούθως, παρουσίαση σε δύο εκπομπές και δημοσιοποίηση δύο άρθρων κοστολογούνται 10.000 ΤΛ. Σύμφωνα με την Βολκάν, 23 υποψήφιοι «βουλευτές» έχουν μέχρι τώρα αποδεχθεί την προσφορά, όπως την καταγράφει.

Keywords
Τυχαία Θέματα