Η πλειοψηφία των Κυπρίων θεωρεί πολύ σημαντικό το ολοήμερο σχολείο

12:08 8/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πολύ σημαντικό θεωρεί η συντριπτική πλειοψηφία των Κυπρίων το ολοήμερο σχολείο, στις νέες συνθήκες, μέσα από γκάλοπ που διενήργησε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από την έρευνα ηλεκτρονικής κάλπης, μέσω της ιστοσελίδας του ΚΥΠΕ (www.cna.org.cy), διαφάνηκε ότι το ολοήμερο σχολείο θεωρείται απαραίτητο από τους πολίτες που πήραν μέρος.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του ΚΥΠΕ

είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν διά της ψήφου τους για ένα θέμα που απασχολεί κυρίως τους γονιούς. Από το σύνολο των 129 πολιτών που πήραν μέρος στην έρευνα, το 74% ψήφισε την επιλογή «πολύ σημαντικό». Από το σύνολο το 21% ψήφισε το τρίτο σημείο «ασήμαντο», ενώ το 5% προτίμησε το δεύτερο σημείο «λίγο».

Επιθυμώντας την πιο ενεργή παρέμβασή του στα κοινά, το ΚΥΠΕ συνεχίζει με ένα τρίτο θέμα, αυτή τη φορά εκτός συνόρων και συγκεκριμένα την κατάσταση στην Αίγυπτο.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του ΚΥΠΕ μπορούν τώρα να τοποθετηθούν στο ερώτημα: Η ανατροπή Μόρσι στην Αίγυπτο συνιστά: 1. Καθαρό στρατιωτικό πραξικόπημα; 2. Τερματισμό της δράσης των «Αδελφών Μουσουλμάνων»; 3. Κίνηση του στρατού με λαϊκό έρεισμα;

Keywords
Τυχαία Θέματα