Η ΣΕΚ ελπίζει ο τόπος να οδηγηθεί σε ανάπτυξη, αξιοκρατία και ευημερία

12:03 25/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση η ΣΕΚ, ελπίζοντας ότι, στη διάρκεια της Προεδρίας του, ο τόπος θα οδηγηθεί στην ανάπτυξη, την πρόοδο, την αξιοκρατία και την ευημερία.

Στην ανακοίνωσή της, η ΣΕΚ σημειώνει “με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις δεσμεύσεις του νέου Προέδρου για ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, για εμπέδωση

της εργατικής ειρήνης και της εργασιακής ομαλότητας στο μέγιστο βαθμό και για ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ελαχιστοποιώντας τον εφιάλτη της ανεργίας με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”.

“Η θέση της μικρής μας πατρίδας”, δηλώνει η ΣΕΚ, “ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Ευρώπης και αυτή η γεωστρατηγική μας θέση θα μεγιστοποιηθεί με την παρουσία Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ θα εδραιωθεί στο έπακρο η ειλικρινής συνεργασία με την Ελλάδα για προώθηση των ευρύτερων εθνικών και στρατηγικών συμφερόντων των δύο χωρών”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “η Κύπρος, από το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου 2013 εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Ο κυπριακός λαός εξέλεξε στην Προεδρία της Δημοκρατίας τον Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος καλείται να ηγηθεί αυτού του πονεμένου και μαρτυρικού λαού, αυτές τις κρίσιμες ώρες”.

“Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, δηλώνει η ΣΕΚ, “έχει τις ικανότητες, τις δυνατότητες και τις αντοχές να χαράξει μια νέα ελπιδοφόρα πορεία, που θα επανατοποθετεί την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Χάρτη, προτάσσοντας αξιοπιστία, αξιοπρέπεια και διεκδικητικότητα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα