Η ΣΕΚ Λάρνακας πρόσφερε 1500 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου

17:16 30/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επιταγή ύψους 1,500 ευρώ για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, παρέδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη, εκπρόσωποι της ΣΕΚ Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας της ΣΕΚ Λάρνακας για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας, εκπρόσωποι της ΣΕΚ επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Ανδρέα Λουρουτζιάτη. Σκοπός της επίσκεψης, ήταν η παράδοση επιταγής

1,500 ευρώ για σκοπούς ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λάρνακας».

Παρόντες κατά την παράδοση ήταν ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΣΕΚ Ανδρέας Πουλής, ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας Πανίκος Αλαμπρίτης και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χρίστος Μάμα.

Ευχαριστώντας τους εκπροσώπους της ΣΕΚ, ο Δήμαρχος Λάρνακας ανέφερε ότι «η προσπάθεια και ανταπόκριση τους είναι συγκινητική, ειδικότερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε».

Οι εκπρόσωποι της ΣΕΚ Λάρνακας ανέφεραν ότι η Συντεχνία «έχει συνεισφέρει δύο ακόμα φορές στο παρελθόν χρηματικά ποσά για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σκοπεύει να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή για στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα