Η ΣΚΟΚ έκανε την Κύπρο σύγχρονο σκοπευτικό κέντρο αναφέρει ο ΥΠΕΣ

18:51 16/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία (ΣΚΟΚ) με τις αξιόλογες αγωνιστικές διακρίσεις και τις τεράστιες διεθνείς επιτυχίες μας κάνει τόσο περήφανους, παρατήρησε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος σε χαιρετισμό του κατά την τελετή βράβευσης των κορυφαίων σκοπευτών και σκοπευτριών του 2013.

Ο κ. Χάσικος ανέφερε επίσης ότι η Ομοσπονδία έχει καταφέρει να κάμει την Κύπρο (με βάση τα ολυμπιακά και διεθνή σκοπευτήρια στη Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό) ένα σύγχρονο σκοπευτικό κέντρο, όπου μεγάλος αριθμός ξένων αθλητών

διεξάγει τις προετοιμασίες του.

Πρόσθεσε ότι παράλληλα, η Ομοσπονδία διοργανώνει από το 1994, με μεγάλη επιτυχία, διεθνείς αγώνες υψηλού επιπέδου στους οποίους φιλοξενείται μεγάλος αριθμός ξένων χωρών (από 30 μέχρι και 80 χώρες).

Αναφέρθηκε επίσης στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Σπόρτιγκ που διοργανώνονται το 2014 στο διεθνές σκοπευτήριο Λεμεσού και στο ετήσιο διεθνές Γκραντ Πρι που θα γίνει στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λευκωσίας, το ίδιο έτος και σημείωσε ότι το 2015 το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο στη Λάρνακα θα διοργανώσει τόσο το διεθνές Γκραντ Πρι όσο και ένα από τα 4 Παγκόσμια Κύπελλα στο οποίο θα γίνει διεκδίκηση θέσεων για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Όπως είπε ο Υπουργός Εσωτερικών επιστέγασμα της βράβευσης είναι το ΑΡΙΣΤΕΙΟ της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου το οποίο, φέτος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα δοθεί στη Διεθνή Ομοσπονδία Σκοποβολής FITASC και καταλήγοντας επεσήμανε την παρουσία του Πρόεδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Jean Francois Palinkas ο οποίος ήρθε από τη Γαλλία για να παραλάβει τη διάκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα