ΗΕ: Το περιστατικό στη Λήδρας δεν συνέβη στη νεκρή ζώνη

13:17 7/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τα ΗΕ δεν είχαν εμπλοκή στη χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή της οδού Λήδρας και το περιστατικό συνέβη σε κτίριο που το μεγαλύτερο του μέρος βρίσκεται στις ελεύθερες περιοχές, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου των ΗΕ στην Κύπρο Μισέλ Μποναρντό.

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να παραθέσει τη θέση των ΗΕ για το περιστατικό, ο κ. Μποναρντό είπε πως «στην πραγματικότητα το περιστατικό

δεν συνέβη στη νεκρή ζώνη».

Η Αστυνομία, όπως είπε, είχε ένταλμα να ερευνήσει ένα ακίνητο στη γωνία των οδών Κύκκου και Λήδρας. Η είσοδος του κτιρίου, όπως εξήγησε, βρίσκεται στη νεκρή ζώνη, όμως το κτίριο αυτό καθαυτό όχι.

«Το κτίριο βρίσκεται κατ’ ακρίβεια στην ε/κ πλευρά», είπε.

Ερωτηθείς αν τα δημοσιεύματα των τ/κ εφημερίδων ότι η επιχείρηση διενεργήθηκε στη νεκρή ζώνη ευσταθούν, είπε πως απ’ ότι αντιλαμβάνεται δεν ευσταθούν.

«Δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες διότι δεν είχαμε εμπλοκή και δεν είχαμε άτομα εκεί κατά τη διάρκεια του περιστατικού», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το κτίριο βρίσκεται στην οδό Κύκκου, στη γωνία (με την οδό Λήδρας) και το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου είναι στην ε/κ πλευρά και όχι στη νεκρή ζώνη».

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΚΥΠΕ, το βράδυ της Παρασκευής έγινε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή της οδού Λήδρας, στο δεύτερο όροφο της οποίας εντοπίστηκε σακούλι το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου.

Η επιχείρηση έγινε στην παρουσία δύο προσώπων, ενός Ε/κ και ενός Τ/κ, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και παράνομη χρήση, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ο οποίος πρόσθεσε πως κατά τη σύλληψή τους οι δυο φαίνεται να προέβαλαν αντίσταση και επιτέθηκαν εναντίον των Αστυνομικών.

Από την Αστυνομία αναμένεται ανακοίνωση για το συμβάν εντός της ημέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα