Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση εξασφαλίζει πιο ασφαλές σεξ

19:32 30/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Έρευνα της Durex, μόνο ένας στους τρεις ανθρώπους παγκοσμίως (35%) δήλωσε ότι απόλαυσε το σεξ την πρώτη του φορά! Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 31%, παρουσιάζοντας εμφανή διαφορά στο βαθμό ικανοποίησης μεταξύ ανδρών και γυναικών (47% και 16% αντίστοιχα).

Οι κάτοικοι της Βόρειας Αμερικής είναι εκείνοι που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και φαίνεται πως απολαμβάνουν την πρώτη ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα (44%), με τις ΗΠΑ να διατηρούν τα ηνία κατέχοντας ποσοστό 45%.

Παρόμοια επίπεδα ευχαρίστησης παρατηρήθηκαν στη Νότια Αμερική (42%), με τη Βραζιλία να είναι στην κορυφή συγκεντρώνοντας ποσοστό 43%. Στην περιοχή της Αυστραλασίας το ποσοστό αυτό έφτασε το 37% – όντας κατά κάποιο τρόπο πίσω – με τη Νέα Ζηλανδία να ηγείται κατά 35%. Αντίστοιχα αποτελέσματα βρέθηκαν και στην Ευρώπη (36%), με την Ισπανία στο 43% να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά. Στην Ασία, όπου μόνο το 27% ανέφερε ότι απήλαυσε το σεξ την πρώτη φορά, υπήρχε μεγάλη διακύμανση, ως προς τα αποτελέσματα ανά χώρα. Η Ινδία ήταν η πιο ‘ενθουσιώδης’ από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου συγκεντρώνοντας ποσοστό 53%, σε αντίθεση με την Ιαπωνία (16%), μία από τις χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χαμηλό ποσοστό που παρατηρήθηκε …

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα