Καρογιάν: Να εξεταστεί αν υπάρχει ανάμειξη Μιχαηλίδη με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

15:36 19/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κληθείς να σχολιάσει την αναφορά στο όνομα του πρώην Υπουργού και νυν μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, Ντίνου Μιχαηλίδη στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου στην Ελλάδα. «Από κει και πέρα εμείς θέλουμε αυτοί οι ισχυρισμοί να εξετασθούν και από κει

και πέρα να χυθεί άπλετο φως σε αυτή τη διαδικασία». Ότι και να πει τώρα, σημείωσε, δεν γνωρίζει τα γεγονότα και πώς και τι έγινε. Όλα αυτά τις επόμενες ημέρες αναμένει, είπε, να ξεκαθαρίσουν.

Ερωτηθείς εάν μίλησε με τον κ. Μιχαηλίδη, ο κ. Καρογιάν απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι δεν έχει δισταγμό να το κάνει. Διάβασε, είπε, τη δήλωση του κ. Μιχαηλίδη όπου ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα πράγματα και αναμένει τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Κληθείς να διευκρινίσει πώς εννοεί την εξέταση και αν θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της αυτεπάγγελτης έρευνας από πλευράς Γενικού Εισαγγελέα, ο Μάριος Καρογιάν είπε ότι πρέπει να δούμε πώς έχουν τα γεγονότα, λέγοντας πως αυτό που έχουμε είναι μια τοποθέτηση που έγινε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε αν αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι. «Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει σήμερα μετά βεβαιότητας, ούτε και μπορεί κάποιος να στοχοποιηθεί και να ενοχοποιηθεί, ούτε και κάποιος μπορεί να πει ότι τα πράγματα έγιναν έτσι ή διαφορετικά». Όλα αυτά, κατέληξε, θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες και ποιες είναι οι πραγματικές διαστάσεις του θέματος και ο καθένας θα κάνει τις τοποθετήσεις του.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ελληνικής Βουλής ήταν και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ, Φύτος Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα