Κασίνης κατά Συλικιώτη: “Θέλει να βάλει ανθρώπους του ΑΚΕΛ”

07:52 12/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Διευθυντής Ενέργειας, Σόλων Κασίνης, σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, επενέλαβε τον ισχυρισμό του ότι ο Υπουργός Εμπορίου του είπε πως δεν θα τον βάλει εκτελεστικό σύμβουλο της Κρετύκ, διότι ήθελε να βάλει ανθρώπους του Ακέλ, όπως είπε, που θα μπορεί να τους ελέγχει και μετά τις εκλογές.

Ο Σόλων Κασίνης ανέφερε ότι ο κύριος Συλικιώτης του είπε επί λέξη:
“Δεν θα σε βάλουμε εσένα να ερωτοτροπείς με τον τάδε και τον τάδε άλλων κομμάτων.

Εμείς θα βάλουμε ανθρώπους δικούς μας που θα τους ελέγχουμε και μετά τις εκλογές που θα φύγουμε από την Κυβέρνηση”.

Ο κύριος Κασίνης απέρριψε και τις επικρίσεις περί προσωπικών φιλοδοξιών, για τη στάση και την επιμονή του σε θέματα ουσίας και σημείωσε πως έχει πολλές προτάσεις για να φύγει από την κυβέρνηση και να δουλέψει αλλού, αλλά δεν το πράττει, διότι θέλει να ολοκληρώσει την υπόσχεσή του στον κυπριακό λαό.
Για το θέμα των διορισμών, είπε, πως ο ίδιος, δεν εισηγήθηκε άτομα, αλλά, όταν ρωτήθηκε από τον υπουργό για κάποια άτομα, του ανέφερε θετικά λόγια.
Αμεση ήταν η απάντηση του Νεοκλή Συλικιώτη.

Σε παρέμβασή του στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ διέψευσε τον κύριο Κασίνη, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν έγινε αναφορά μεταξύ τους ότι ήθελαν να βάλουν στο διοικητικό συμβούλιο της Κρετύκ τους δικούς τους ανθρώπους.

Είπε, επίσης, ότι ο κύριος Κασίνης δεν μπορεί να είναι εκτελεστικό στέλεχος, διότι είναι διευθυντής της υπηρεσίας ενέργειας και δεν δικαιούται να είναι μόνιμο στέλεχος μιας κρατικής εταιρείας.

Τα ψέματα, κατέληξε, αντικρούονται από τα ίδια τα γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα