Καταρτίστηκαν σε Σώμα τα μέλη της νέας Επιτροπείας της ΣΚΤ

19:30 8/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Καταρτίστηκαν σε σώμα τα μέλη της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ), με τον Νικόλα Χατζηγιάννη να αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επιτροπείας και τον Χαράλαμπο Χριστοδουλίδη Αντιπρόεδρο.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΚΤ, κατά την πρώτη συνεδρία των μελών της νέας Επιτροπείας που έγινε, στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας

στη Λευκωσία, ορίστηκαν επίσης οι πρόεδροι και τα μέλη των υποεπιτροπών της Επιτροπείας και αποφασίστηκε ότι μέχρι το διορισμό Γενικού Διευθυντή, να διοριστούν εκτελεστικά μέλη της Επιτροπείας οι Ευθύμιος Πανταζής και Σταύρος Ιακώβου.

Οι πρόεδροι των υποεπιτροπών της Επιτροπείας είναι οι ακόλουθοι:

Επιτροπή Ελέγχου: Γιώργος Στροβολίδης

Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων: Αθανάσιος Σταύρου

Επιτροπή Αμοιβών Διορισμών & Εσωτερικής Διακυβέρνησης: Λάμπρος Πιερή

Επιτροπή Αναδιάρθρωσης: Χαράλαμπος Χριστοδουλίδης

Επιτροπή Διαχείρισης Θεμάτων Υπηρεσίας Εμπορικών Εργασιών: Δημήτρης Θεοδότου

Η σύνθεση των υποεπιτροπών είναι η εξής:

1.Επιτροπή Ελέγχου: Πρόεδρος Γιώργος Στροβολίδης και μέλη οι Λάμπρος Πιερή, Γιώργος Κίττος, Γιώργος Χατζηνικόλας, Χαράλαμπος Χριστοδουλίδης.

2. Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων: Πρόεδρος Αθανάσιος Σταύρου και μέλη Νικόλας Χατζηγιάννης, Χαράλαμπος Χριστοδουλίδης, Πανίκος Πούρος. Στην επιτροπή θα συμμετέχει ως μέλος και ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας.

3. Επιτροπή Αμοιβών Διορισμών & Εσωτερικής Διακυβέρνησης: Πρόεδρος Λάμπρος Πιερή και μέλη Νικόλας Χατζηγιάννης, Πανίκος Πούρος, Γιώργος Κίττος, Δημήτρης Θεοδότου, Γιώργος Χατζηνικόλας

4. Επιτροπή Αναδιάρθρωσης: Πρόεδρος Χαράλαμπος Χριστοδουλίδης και μέλη Αθανάσιος Σταύρου, Γιώργος Στροβολίδης, Πανίκος Πούρος, Δημήτρης Θεοδότου. Στην επιτροπή θα συμμετέχει ως μέλος και ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας.

5. Επιτροπή Διαχείρισης Θεμάτων Υπηρεσίας Εμπορικών Εργασιών: Πρόεδρος Δημήτρης Θεοδότου και μέλη Πανίκος Πούρος, Γιώργος Κίττος. Στην επιτροπή θα συμμετέχει ως μέλος και το δεύτερο εκτελεστικό μέλος της Επιτροπείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα