Κατασχέθηκαν 24 οχήματα για παραβάσεις στη Λεμεσό

12:22 11/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μεταξύ των ωρών 4μ.μ. – 10μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού με τη συνδρομή μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (Ο.Π.Ε) Λεμεσού, πραγματοποίησαν εκστρατεία για πάταξη τροχαίων αδικημάτων και πρόληψη θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων, στο παραλιακό μέτωπο Λεμεσού και στην περιοχή Εναέριου.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, κατασχέθηκαν συνολικά 24 οχήματα για παραβάσεις που αφορούσαν πινακίδες εγγραφής και τροποποιήσεις/μετατροπές.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 19 μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, οι οποίες δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής και ένα μοτοποδήλατο, το οποίο ήταν

μη εγγεγραμμένο. Επίσης, κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία είχαν τροποποιήσεις και μετατροπές στο αμάξωμα και τη μηχανή τους, ενώ καταγγέλθηκαν οι υπεύθυνοι οδηγοί τριών αυτοκινήτων για αντικανονικές πινακίδες εγγραφής.

Εξάλλου, έγιναν 76 εξώδικες καταγγελίες, εκ των οποίων οι 13 αφορούσαν μη χρήση προστατευτικού κράνους, ενώ συνελήφθηκαν τέσσερα πρόσωπα για οδήγηση μηχανοκινήτων οχημάτων χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα