Κατηγορίες εναντίον της λεγόμενης κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Ταλάτ

10:32 27/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο τέως ηγέτης των Τ/κ Μεχμέτ Αλί Ταλάτ δήλωσε ότι στα κατεχόμενα δεν υπάρχει «κυβέρνηση», αφού ο καθένας κάνει του κεφαλιού του και ουδείς σέβεται τους «νόμους» που αφορούν τις απεργίες.

Σύμφωνα με τον σημερινό τ/κ Τύπο, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Ταλάτ κατηγόρησε τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου πως ενεργεί όχι ως «πρόεδρος» του ψευδοκράτους αλλά του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, ενώ διερωτήθηκε τί δουλειά έχει η Τουρκία στην εσωκομματική αναμέτρηση του ΚΕΕ.
Επέκρινε

ακόμα το ΚΕΕ επειδή προσλαμβάνει υπαλλήλους, μοιράζει οικόπεδα και ότι εξαγόρασε αριθμό συγγραφέων και ακαδημαϊκών.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ενόσω παραμένει στην εξουσία η παρούσα “κυβέρνηση” δεν είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για δικαιοσύνη και εκσυγχρονισμό και υποστήριξε ότι δεν ευθύνεται μόνο ο Ερογλου αλλά και η ε/κ πλευρά επειδή δεν συνέβαλε όσο θα έπρεπε στην διαδικασία.

Είπε ότι, σε σύγκριση με τους Ε/κ, οι Τ/κ έχουν περισσότερη ανάγκη τη λύση και ως εκ τούτου έχουν και περισσότερη ευθύνη για να την πετύχουν, ενώ κατηγόρησε τη σημερινή τ/κ ηγεσία ως απρόθυμη να επωμιστεί μια τέτοια ευθύνη.
Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ισχυρίστηκε ακόμα ότι και αν ακόμη η Τουρκία καλέσει τον Ερογλου να λύσει το Κυπριακό, ο Ερογλου δεν θα το πράξει καθότι πιστεύει ότι η μη λύση είναι λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα