Κίνδυνο διέτρεξαν ένοικοι διαμερισμάτων από φωτιά στη Λάρνακα

15:42 23/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν ένοικοι συγκροτήματος διαμερισμάτων στη Λάρνακα από φωτιά που ξέσπασε σε καναπέ στο χώρο υποδοχής. Έξι άτομα, τρεις Ελληνες και τρεις Ιρακινοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας λόγω εισπνοής καπνού και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών πήραν εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρολογικής Υπηρεσίας η φωτιά δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου

της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ”σήμερα δέκα περίπου λεπτά πριν τις μία τα ξημερώματα, έγινε αντιληπτή φωτιά σε συγκρότημα διαμερισμάτων που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα. Η φωτιά ξεκίνησε από το χώρο υποδοχής”.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία άνδρες της οποίας με τέσσερα οχήματα μετέβησαν στη σκηνή και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά προτού επεκταθεί σε γειτονικά κτίρια.

Ατομο που βρισκόταν σε παρακείμενη μπυραρία ανέφερε ότι σε κάποιο στάδιο είδε καπνούς να εισέρχονται στη μπυραρία. Στη συνέχεια πήγε στο συγκρότημα διαμερισμάτων και στον χώρο υποδοχής είδε ένα καναπέ που έβγαζε καπνό. Ωστόσο μέχρι να εξέλθει του συγκροτήματος και να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο καπνός μετατράπηκε σε φωτιά η οποία δεν μπορούσε να σβήσει με τον πυροσβεστήρα. Εικάζεται ότι ένοικος του συγκροτήματος πιθανών να κάπνιζε και να του έπεσε το τσιγάρο στον καναπέ του χώρου υποδοχής.

Πρόσθεσε ότι η σκηνή αποκλείστηκε και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ”εκκένωσαν αμέσως τα κατοικημένα διαμερίσματα. Συνολικά υπήρχαν 14 διαμερίσματα στα οποία κατοικούσαν κυρίως αλλοδαποί οι οποίοι απομακρύνθηκαν. Εξι ένοικοι του συγκροτήματος διαμετακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας λόγω εισπνοής καπνού και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών πήραν εξιτήριο. Πρόκειται για τέσσερις ενήλικες και δύο ανήλικα παιδιά, τρεις Ελληνες και τρεις Ιρακινοί”.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ακόμα ότι ”από τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα το πρωί δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα