Κλιμάκιο των υγειονομικών υπηρεσιών του Δήμου περιόδευσε σε υπεραγορές της Πάφου

13:21 3/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Εντατικοποιούνται τις μέρες αυτές οι υγειονομικοί έλεγχοι σε υποστατικά παρασκευής και πώλησης τροφίμων ενόψει του Πάσχα. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια κλιμάκιο αποτελούμενο από τον δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, τον αναπληρωτή διευθυντή των υγειονομικών υπηρεσιών υγείας Χρίστο Χρίστου , το Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πάφου Φυλακτή Κωνσταντινίδη και άλλους λειτουργούς περιόδευσαν σε υπεραγορές της πόλης της Πάφου για να διαπιστώσουν

ότι όλα εξελίσσονται ομαλά .

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Υγειονομικών Υπηρεσιών Υγείας ανέφερε πως φέτος οι Υγειονομικές υπηρεσίες άρχισαν από νωρίς τους ελέγχους με στόχο και σκοπό οτιδήποτε εντοπιστεί από τις αρχές, να δοθεί στην πορεία ιδιαίτερη σημασία , ώστε να ληφθούν κάποια μέτρα . Στόχος μας είπε , «είναι να μην υπάρχουν την Αγία εβδομάδα ελλείψεις» .

Ο κ. Χρίστου εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την συνεργασία της βιομηχανίας των τροφίμων μαζί με τις επιχειρήσεις πώλησης λιανικού εμπορίου χωρίς να έχουν εντοπιστεί σοβαρά προβλήματα.

Μικροελλείψεις είπε, που αφορούν την σήμανση των προϊόντων έχουν εντοπιστεί ως μεμονωμένα περιστατικά τα οποία έχουν επιλυθεί επί τόπου.

Ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την κίνηση αλλά και από την επάρκεια στην αγορά. Από τους πρώτους ελέγχους πρόσθεσε που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα , ούτως ώστε να μην υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα ή κρούσμα.

Πρόσθεσε επίσης πως είναι σωστό να γίνονται οι υγειονομικοί έλεγχοι σ΄ αυτή την περίοδο ώστε να δίδεται το μήνυμα ότι οι συμπολίτες μας απολαμβάνουν τα ψώνια τους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής υγείας του Δήμου Πάφου Φυλακτής Κωνσταντινίδης δήλωσε πως μετά την ανάληψη από τις υγειονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας της ευθύνης για την διενέργεια ελέγχων και στην δημαρχούμενη περιοχή Πάφου, είναι εμφανή τα αποτελέσματα ότι οι έλεγχοι γίνονται πιο συχνά και μελετημένα .

Δεν κοιμόμαστε ήσυχοι , εξακολουθούμε είπε να είμαστε σε εγρήγορση αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλά. Κάλεσε επίσης τον κόσμο να εμπιστεύεται τις υπηρεσίες υγιεινής του δήμου και του κράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα